Panellets!

Det börjar närma sig 31 oktober, och i Spanien äter man gärna dessa små kakor. Panellets kallas de och består av mandel, socker, ägg och kryddor. De är supergoda och i lagom storlek (så man kan äta fler!). Det går att göra dem i alla möjliga smaker, min favorit är kokos! Recept i min bok...
Nocilla cake with white chocolate & vanilla frosting
Nocilla är kanske inte så känt för oss svenskar, men i alla fall; det påminner om nutella, men jag tycker att nocilla är bättre.... Här kommer en tårta med chocolate chip-tårtbotten, Nocilla och frosting. Maffigt!
Recpetet kommer hamna i min bok!

Mellan varje lager kaka finns det ett smarrigt lager Nocilla...

Tårta och Cava....det är fint!
Recpetet kommer hamna i min bok!

Mellan varje lager kaka finns det ett smarrigt lager Nocilla...

Tårta och Cava....det är fint!
Äppelkaka
Nu när hösten är här (och snart vintern) så tycker jag att man bör ta vara på det som finns. Denna kaka har smak av smörstekta äpplen, karamell och kanel.


Chocolate mint cake
En härlig chokladminttårta med en enkel botten av chokladmuffinssmet. Mint och chokladcreme sätter pricken över i. Den går även att göra glutenfri, supersmidig helt enkelt.
Det hela består av tre bottnar chokladkaka och glasyr, mycket smidigt, piece of cake så att säga!

Det hela består av tre bottnar chokladkaka och glasyr, mycket smidigt, piece of cake så att säga!
